Kay-FC Kayak fishing Croatia,organizira drugu godinu za redom svoje međunarodno natjecanje u ribolovu iz Kayaka. Natjecanje će se održati u Subotu 16.06.2018 na jezeru Mrzla Vodica - Lokve Loviti će se iz Kayaka šest h ( 9 - 15 h ) Ribe koje će se bodovati su Pastrva i Štuka a dozvoljen je samo spin ribolov .Kotizacija za natjecanje je 300 kn .u to je uračunata dnevna karta i dva obroka . Meridian Projekt d.o.o.naš dugogodišnji sponzor i zastupnik brendova kao što su Simrad, Lowrance, Simrad, B&G,Fusion za Hrvatsku i Sloveniju, i ove godine osigurao je Lowrance fish finder kao prvu nagradu na natjecanju . Tu su i ostali naši sponzori koji ove kao i svake godine osiguraju,da svaki naš natjecatelj ode kući bar s nekom nagradom ! Prijave za natjecanje možete prijaviti ovdje u našoj grupi ili putem našeg kontakt obrasca na našoj web stranici http://kayakfishinghr.com/ Imamo nešto kayaka i za najam Bistro !

 


 ⇒ KAY-FC KUP 2018. (NAJAVA)

 Kayak Fishing Croatia Kay-FC

Održati će u ribolovnoj sezoni 2018, svoj drugi po redu Međunarodni Kayak Fishing Cup Lokvarska pastrva.

Plan održavanja natjecanja je 6. mjesec, a za razliku od prošle godine kad se lovilo na velikom Lokvarskom jezeru, ove godine u dogovoru sa ŠRK “Lokvarka” Lokve dogovoreno je da se lovi na malom jezeru Mrzla Vodica .Natjecanje će trajati jedan dan (subota).

 

 

Boduje se štuka ,pastrva i budemo vidjeli što još bi se možda moglo loviti !?

Nema mušićarenja samo špinanje. Više o natjecanju moći ćete pratiti na našoj web stranici http://kayakfishinghr.com i putem facebooka

 

 


⇒ Međunarodni Kayak Fishing Cup - Lokvarska pastrva 2017.

IFC Mediteran donosi vam novi ribolovni događaj
Od 29 - 30 travnja na velikom Lokvarskom jezeru
„IFC Mediteran“ organizira svoje ovogodišnje prvo u nizu kayak fishing natjecanje .
Kay-FC Međunarodni Kayak Fishing Cup - Lokvarska pastrva
Nakon uspješno organiziranih „IFC Međunarodnih Ribolovnih Cup - ova na Vranskom jezeru u spinn ribolovu iz čamca , ovoga puta „IFC“ organizira ribolov iz kajaka, te isto tako nakon prošlogodišnjeg ligaškog natjecanja „Hrvatske kajak ribolovne Lige“ te čestih upita zaljubljenika u kajak ribolov koji su van granica Hrvatske, odlučili smo organizirati jedno međunarodno kajak ribolovno natjecanje.
 

U službi promocije sportskog ribolova iz kajaka, zaštite okoline te razvoja ribolovnog turizma u Republici Hrvatskoj, pozivamo Vas da i Vi budete dio ovoga natjecanja .

 

  O Lokvarskom jezeru ukratko

 

 


⇒Jezero Borovik kod Đakova 5 i 6 kolo Hrvatske Kayak ribolovne lige 2016.


 


 

 03.-04.2016. Treće i četvrto kolo kajak lige...... VIDI VIŠE....